O ta'ita'i o le Malo e asiasi atu i Ouman galuega fa'ailoga fa'ata otometi i luga o le saite

I le Aso o Oketopa 29, 2022, na aʻoaʻoina ai e le malo e asiasi i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi leitio.

O lenei poloketi na amata faʻapipiʻiina mai Oketopa 8th.ma matou fa'aaluina le 45 aso e fa'auma atoa ai le fa'ailoga fe'avea'i e aofia ai le fa'a otometi fe'avea'i, si'i i luga.Faiga fa'asalalau, faiga fa'apipi'i ma isi mea faigaluega fa'atatau ma isi faiga fa'ailoga masani.O matou pule o le poloketi e tatalaina se Sauniga puupuu o le Fa'atulagaina o Poloketi i le nofoaga o faleteuoloa a le tagata o tausia.

图片1

Sauniga o le Fa'atuina o Poloketi

Vaega muamua fa ala fe'avea'i ta'avale

图片2
图片3
图片4

I totonu o le faleteuoloa, na fa'atulaga e le kamupani a le Ouman le fa'a fa'ailoga mo le faleteuoloa a le tagata o tausia.Sa fa'apipi'i e le matou 'au fa'apipi'i le fa'ailoga fe'avea'i.O fa'avaa fa'amau uma e fa'apipi'iina i fa'avae vae fetu'una'i. O se fofo lelei mo le fa'atonuina o le fe'avea'i leitio.Aua o nisi taimi o le fogafale i lalo o le faleteuoloa e le tutusa.afai e faʻaaoga le faʻavae fetuutuunai, e faigofie ona fetuunai le maualuga.

Otometi fa auala fela'ua'i racking ose otometi maualuga-tele le teuina ma le toe aumaia mo oloa palleti.E fa'aaogaina lautele i fale'aiga o mea'ai ma meainu, vaila'au vaila'au, ma nofoaga fa'aletupe lona tolu.Fa'atusatusa i le fa'aogaina o le leitio, e mafai ona fealua'i i le 4 itu i totonu o alalaupapa autu ma lalo.Ma i le taimi nei, e le manaʻomia le faʻaogaina o le tusi lesona ma le faʻaogaina o galuega, e matua faʻasaoina ai le tau o tagata faigaluega fale teu oloa ma faʻaleleia atili ai le lelei o galuega.

O le vaega lona lua o le ta'avale i totonu o le faleteuoloa.

图片5
图片6

O loʻo asiasi atu taʻitaʻi o le malo i luga o le nofoaga e faʻapipiʻi ai faʻamau.Na fesiligia e Mr. Wei ma isi taʻitaʻi le fata faʻapipiʻi saogalemu ma faiga faʻapipiʻi ma fesili foi pe i ai ni faʻafitauli i le taimi o le faʻapipiʻiina.

O le ta'avale i totonu o fata o se faiga fa'apipi'i maualuga mo le teuina o faleteuoloa lea e fa'ateleina avanoa avanoa ma le maualuga i totonu o le faleteuoloa e ala i le fa'aitiitia o alalaupapa fa'aogaina.

E faia i luga o se fausaga faigofie-e-faaopoopo ma -reset modular, lea e faigofie ai ona maintain.Compact racking e mafai ona a o Avea i le racking, ma na o le tasi avanoa avanoa, lea o le uta mulimuli i totonu o le muamua i fafo, po'o le Avea i totonu o le fata, ma le ulufale ma le ulufafo, lea o le uta muamua i totonu o le uta muamua lea i fafo.


Taimi meli: Nov-29-2022