Fa'atulagaina o le teuina otometi ma le faiga toe fa'ata'ita'i fa'atasi ai ma le fa'aputuga o faleteuoloa

Automated Storage and Retrieval Systems e na'o lena - otometi faiga e lelei ma saogalemu e teu ai mea i se tulagavae laititi.Latou te faʻatagaina foi tagata faʻaoga e faigofie ma vave ona toe aumai mea pe a manaʻomia.E tele kamupani o lo'o gaosia le tele o ituaiga mea e maua e le tagata lava ia, oloa-i-tagata, fa'aautomated storage and retrieval systems (ASRS).

2

O le fa'aputu, lea e ta'ua fo'i o le fa'aputu fa'aputu, e mafai ona tamo'e i tua ma luma i le ala o le faleteuoloa tolu-dimensional, ma teu oloa i le faitoto'a o le fata i le fata fa'atulagaina.O le faʻapipiʻi o meafaigaluega faʻapitoa o le fale teu oloa tolu-dimensional otometi, ma o se mea taua e siiina ma felauaiga i totonu o le fale teu oloa tolu-dimensional.

 

3
4
5

STACKER FAAVAEo le avega malosi ma le avega faʻatupuina i le taimi o le faʻagaioiga o le stacker o loʻo tuʻuina atu mai le chassis i uili femalagaaʻi, o lea o le chassis e faia i le uʻamea mamafa e pei o le tino autu e faʻapipiʻiina pe faʻapipiʻiina e faʻamautu lelei.

6

MECHANIS SAVALIO le masini tamo'e e ta'ua fo'i o le faiga fa'ata'amilosaga, lea e aofia ai se masini ta'avale eletise, seti uili fa'agaoioi ma pasi, ma pa'u ta'avale.E faʻaaogaina mo le faʻaogaina o meafaigaluega uma i le itu o le auala.

7

MESINISI SI'IO le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o loʻo taʻua foi o le siʻitia masini, lea e aofia ai se afi taʻavale, se reel, se faʻaseʻe vaega, se uaea maea, ma isi, ma faʻaaogaina e ave ai le tulaga o uta i luga ma pa'ū.Fa'atonuga ma'oti ma fa'amoemoega fa'atino.

8

STACKER POSTO le faʻapipiʻi o se ituaiga faʻalua-mast, ae o lona mamanu faʻapipiʻi e faʻavae i luga o le maualuga o le malosi-i-mamafa fua (High Strength-to-Weight Ratio) e faʻaititia ai le ogatotonu o le kalave e faʻamautu ai le faʻagaioiga mautu;Uili taiala o le itu, lagolago ma le taiala i luga o le ala savali taiala pito i luga pe a savali;fa'apipi'iina apefa'i saogalemu e fa'aleleia ai.

9

Alava pito i lugaO le la'au pito i luga o lo'o i luga o le pito i luga o le koluma lua, fa'atasi ai ma le la'au pito i lalo ma le koluma fa'alua e fausia ai se fausaga fa'avaa mautu, o le uili ta'iala pito i luga e mafai ona taofia le fa'aputu mai le alu ese mai le ala pito i luga.

10

Lauga Lift PlatformO le faʻailoga faʻapipiʻi o le vaega lea o le faʻapipiʻi e talia oloa ma faʻatino gaioiga siʻi.O lo'o i le ogatotonu o koluma fa'alua, o le afi si'i e fa'aosoina ai le tulaga o uta i luga ma lalo.O le faʻatulagaina o uta e le gata ina faʻapipiʻiina i uta i luga o le umi, lautele, ma le maualuga o le maualuga, ae faʻapea foʻi le tulaga o uta vaʻaia ma mea moni e puipuia ai le faʻapalepale poʻo le faʻaluaina o le teuina o oloa.

11
12

tuiO le tui telescopic mechanism o se masini e aofia ai le eletise ma luga, ogatotonu ma lalo tridents, lea e faʻaaogaina mo le felauaiga o oloa e faʻatatau i le itu o le auala.O le tui pito i lalo o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻapipiʻiina, ma o tui e tolu o loʻo faʻalauteleina laina ma toe faʻafeiloaʻi e ala i le felauaiga o filifili.

13
14

Auala Taiala pito i lugae fa'alava le ta'iala i le pito i luga ma le pito i lalo e fa'asolo ai le fa'aputu fa'amoe e savali i luga o ala ta'iala.

15

Alavai Taiala MalosiO loʻo i le pito i lalo o le fata i le ala o le faʻapipiʻi, e tuʻuina atu le eletise mo le faʻaogaina o le faʻapipiʻi.Mo le saogalemu, o le tubular sliding contact line e masani ona faʻaaogaina.

16

Vaega PuleFaʻapipiʻi i luga o le faʻapipiʻi, fausia-i totonu o le PLC, faʻaliliu taimi, sapalai eletise, eletise eletise ma isi vaega.O le vaega pito i luga o se faʻaogaina o le mata paʻu, lea e sui ai faʻamau muamua, ki, ma suʻega filifiliga.O loʻo i ai se tulaga tuʻu saʻo i luma o le faʻatonuga o le laulau, lea e faigofie mo le faʻaogaina o le tusi faʻapipiʻi.

17

Taimi meli: Feb-08-2023